fbpx

ROCK THAT BRAND

BOUWEN AAN ÉN GROEIEN MET JOUW LIFESTYLE BRAND

Is het jouw ultieme ambitie om een ‘echt merk’ op de markt te zetten? Wat zeg ik? Ben jij er klaar voor om te rocken en van jouw merk een begrip te maken? In het 1-op-1 online traject Rock That Brand maken we van jouw merk een merk van topniveau. Jij maakt jouw merk bigger, better, stronger dan die al was, zodat jij nog meer klanten bereikt en naar je webshop trekt. Na Rock That Brand staat jouw merk strategisch steviger dan ooit en heb jij een kant-en-klaar plan om hét merk in jouw branche te worden.

Fantastisch merk met vette omzet

Maandenlang heb jij geploeterd om te komen waar je nu staat. Ieder vrij uurtje besteedde jij aan het vinden of maken van de meest prachtige producten, het verbeteren van je webshop en het delen van jouw schitterende collectie en behind-the-scenes op Instagram. Het gaat dan ook best wel lekker. Je hebt nu al de allerleukste klanten en verdient aardig met de verkoop van je producten. Natuurlijk ben jij ongelofelijk trots op wat je tot nu toe allemaal hebt bereikt!

Maar eigenlijk wil je hét merk runnen waar iedereen als eerst aan denkt. Om dikke, vette omzet te draaien, zodat jij forever kan doen wat je het allerleukst vindt.

Tja, makkelijker gezegd dan gedaan! Want welke ingewikkelde codes en formules hebben al die grote merken in hemelsnaam moeten kraken om zo succesvol te zijn? Aan welke knoppen kan je nog draaien om verder te groeien? En waarom zijn andere merken altijd beter, cooler en gelikter dan jouw merk?

Je bent helemaal klaar met al die vragen en onzekerheden. Vanaf nu wil je je merk echt op de kaart zetten en meedoen met de grote spelers. Je wilt nu knallen. Vol gas gaan.

til-je-merk-naar-topniveau-met-llmarketing

Whatever it takes

Geweldig! Jij wilt vol gas gaan. Dat hoor ik graag. Om bij de grote spelers te horen, moet jij je merk omhoog tillen naar absoluut topniveau. Jij moet een superstrak en krachtig merk neerzetten, waar er maar één van is. Een merk dat opvalt, inspireert en aanzet tot actie.

Dit vraagt om jouw toewijding en een kneitergoede langetermijnstrategie. Er moet een visie en stip op de horizon zijn. Jouw merk moet tot in de kern kloppen. Supersterke branding hebben. Constant zichtbaar zijn. Het moet de juiste boodschap via de juiste kanalen aan de juiste doelgroep tonen.

Alleen zo ga je van ‘best lekker’ naar ‘dikke, vette omzet’ en wordt jouw merk de nummer 1 in de branche.

Naar topniveau met Rock That Brand

Dat is precies waar Rock That Brand om draait. In dit lange termijntraject van zes maanden tillen we samen jouw merk naar topniveau. Net als in Rock Solid zetten we hiervoor eerst een steengoed lifestyle brand neer met de juiste bouwstenen voor jouw merk. We nemen jouw merkidentiteit en -positionering nauwkeurig onder de loep en trekken alles retestrak. Ook staan we uitgebreid stil bij wat jouw doelgroep het allerliefst wil (of juist mega-irritant vindt) en hoe jij hier perfect op kan inspelen. Zo creëren we een vlijmscherp en vooral fantastisch merkverhaal.

Maar Rock That Brand gaat nog veel meer voor je betekenen. Om een merk van topniveau neer te zetten, is namelijk meer nodig dan alleen het bepalen van de juiste bouwstenen. We gaan voor een 100% look and feel en uitvoering, waarin jouw huisstijl en marketing een cruciale rol spelen. Ik leer je hier alles over en ben daarbij zes maanden lang at your service, zodat je in praktijk ook echt een merk van topkwaliteit bouwt.

Dus wil je écht rocken met je merk? Dan is Rock That Brand perfect voor jou!

rock-solid-vs-rock-that-brand-overzicht-verschillen

Wat levert Rock That Brand jou op?

✅ Een merk van topniveau. Je merk straalt kwaliteit uit en doet niet onder voor de grote spelers in het veld.

Dag in dag uit trek je meer nieuwe klanten en draai je vette omzet. Die code heb je namelijk gekraakt.

✅ Superscherpe focus. Jij hebt je eyes on the price en weet precies wat je wel en niet moet doen om de top te bereiken.

Je droom komt uit! Je merk is keihard op weg om hét merk te worden waar iedereen als eerst aan denkt.

Jouw merk is en blijft zichtbaar met een ijzersterke marketing- en contentstrategie. Je geeft hier met gemak invulling aan en alles wat jij doet, zegt, stuurt of plaatst is uitstekend in lijn met je merk. Voor altijd.

Beter dan ooit weet jij wát je wilt bereiken met je merk en hóe je dit gaat bereiken. Hiervoor ligt een concreet groeiplan op de plank.

WAT ANDEREN VONDEN VAN ROCK THAT BRAND

In het traject Rock That Brand heb ik veel geleerd over hoe je een merk het best neerzet. Ik weet nu welke bouwstenen voor mijn merk gelden, welke huisstijl ik moet gebruiken en ook wat betreft marketing snap ik nu wat voor mijn merk werkt.

Lonne is een heel fijn persoon om mee te samen werken. Samen bedachten we plannen en ik kon elk moment bij haar terecht voor vragen. Daarnaast geeft zij ook feedback mee over hoe iets beter kan. Lonne komt haar afspraken na en straalt rust uit. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me vooral niet gek te laten maken door meningen van anderen.

Via Lonne heb ik ook iemand leren kennen voor mijn social media ads. Ze is dus bereid met je mee te denken en advies te geven.

Bedankt Lonne voor de fijne, leerzame samenwerking!

Goebani van Zuuster Uniforms

Rock that brand – concreet

  • Interactief 1-op-1 online traject van 6 maanden
  • Toegang tot de online academy met video’s vol uitleg over alle bouwstenen, waarom deze zo belangrijk zijn en hoe je precies tot sterkste bouwstenen komt voor jouw merk
  • 5 werkboeken over jouw bouwstenen, branding en marketing
  • 12 1-op-1 sessies via videocall van 45 minuten
  • 6 maanden lang een strategisch sparringpartner
  • Inhoudelijke feedback op en adviezen over hoe je jouw merk omhoog tilt naar topniveau
  • Ongelofelijk veel inspiratie, ideeën en een tussentijdse hulplijn wanneer nodig
  • EXTRA Rock Solid Brandbook template
  • EXTRA Gratis tips van experts over o.a. jouw financiën en content

€2.499,- excl. btw

of €419,- excl. btw p/m

Hi, ik ben Lonne

… en ik hou van merken. Merken met een steengoed verhaal. Merken die niet achter de meute aanlopen, maar durven op te vallen. Doordat ze bijvoorbeeld een ander standpunt durven aan te nemen of een compleet nieuw product op de markt durven te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat juist dát hun sleutel tot hun succes is. Het zijn hun intenties en lef die ervoor zorgen dat anderen zich geïnspireerd en verbonden voelen en aangezet worden tot actie. Dat zou elk merk toch moeten willen?

Als merkstrateeg wil ik jou dan ook helpen om dit met jóuw merk te bereiken. Om een steengoed merkverhaal op de markt te brengen en om klanten te veroveren. Ik zie vaak dat ondernemers hiermee stoeien. Want hoe zet je nu een écht sterk merk neer, waar je nog jaren mee kan groeien? Dat doe je niet zomaar. Maar het kán wel. Een veel gehoorde reactie van mijn klanten is dan ook dat er veel meer bij komt kijken dan ze van tevoren dachten. Dat klopt. Maar no stress, want ik help je met alle liefde op weg naar jouw droommerk!

Tegelijkertijd wil ik dat jij kan doen waar je het allergelukkigst van wordt: de mooiste producten verzamelen, of zelf maken natuurlijk, en hier anderen blij mee maken. Dáár word ik dan weer hartstikke blij van!

rock-that-brand-traject-naar-topniveau

Ja, ik doe mee!

Wil jij jouw merk omhoog tillen naar topniveau en hét merk worden binnen jouw branche? Wil jij jouw klanten veroveren, meer omzet maken en dus doen wat jij het allerleukste vindt?

YES! Neem dan snel hieronder contact met me op.

Talk to you soon!

Social Media

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Social media

Juridisch

Privacyverklaring
Cookiebeleid

Foto’s: Blinck Fotografie & Visagie

Copyright © 2019 – 2023
All rights reserved
LL Marketing | Branding & Strategy