OVER MIJ

Mijn liefde voor sterke merken

Hi! Ik ben Lonne Landsmeer en heb een liefde voor sterke merken. Een liefde die ontstond tijdens mijn studie Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden, bij de colleges over consumentengedrag. Hier leerde ik waarom consumenten de (onlogische) keuzes maken die ze maken. Bijvoorbeeld waarom de ene consument van merk naar merk hopt en waarom een ander juist heel merktrouw is.

Vooral hoe je hier als merk op in kan spelen om verder te groeien, vond (en vind!) ik helemaal fantastisch. Na mijn studie lag een carrière binnen marketing dan ook voor de hand. Op verschillende marketingafdelingen leerde ik de ins and outs van het bouwen van een sterk merk. Ik leerde wat een merk nu precies ‘sterk’ maakt, hoe je een geweldig merkverhaal maakt en vertelt en, natuurlijk, hoe je hier meer en meer klanten mee verovert!

over-lonne-tony's-chocolonely
over-mij-lonne-poppy

Het allerliefst help ik jou een ijzersterk merk neer te zetten en meer klanten te veroveren

Maar in loondienst was ik nooit echt gelukkig. Ik werkte in branches waar ik weinig affiniteit mee had en mijn eigen enthousiasme en passie niet kwijt kon. Een switch maken naar branches als interieur, fashion en food stond hoog op mijn prioriteitenlijst. Daarbij miste ik vrijheid en werd de drang naar nieuwe uitdagingen met de dag groter. Het ondernemerschap lonkte en als stok achter de deur sprak ik met een vriendin af dat ik vóór mijn 30e een eigen bedrijf zou hebben.

Dat is gelukt! In oktober 2019 schreef ik LL Marketing | Branding & Strategy in bij de KvK. Merken bouwen vind ik nog steeds fantastisch, dus het zal geen verrassing voor je zijn dat ik nu als merkstrateeg en -coach help met de bouw en groei van jóuw merk. Samen tillen we jouw merk naar topniveau. We creëren een steengoed brand en een strategisch marketingplan, zodat jij meer klanten gaat veroveren. Want ook jij verdient het om te doen wat je het allerliefst doet!

over-mij-lonne-poppy

Waar ik blij van word bij een merk

Een merk dat zich op een te gekke manier onderscheidt van andere merken heeft bij mij absoluut een streepje voor. Het is dé perfecte manier om de juiste klanten te raken, overtuigen en binden. Dit wil ik natuurlijk ook voor jou!

Daarnaast vind ik het supersterk als een merk een maatschappelijke of duurzame missie heeft. Een opvallend statement is hierbij natuurlijk helemaal geoorloofd. Let’s shake things up!

Ook ga ik goed op merken die duidelijk waarde hechten aan kwaliteit. Niet alleen aan de kwaliteit van hun producten, maar ook aan de kwaliteit van hun content, beeldmateriaal en processen. Dit maakt voor mij echt het verschil tussen een oké-merk en een top brand. Niet voor niks wil ik ook met jou naar topniveau.

overmij-hobby

Mijn andere liefdes

Naast sterke merken heb ik nog een andere grote liefde: interieurstyling. Ik kan me uren verliezen in het bekijken van de mooiste interieurplaatjes op Instagram en Pinterest en in het maken van moodboards en plattegronden. Ik heb dan ook regelmatig wilde plannen om mijn appartement weer een volledige make-over te geven.

Ben ik niet aan het werk, dan ontdek ik graag andere plekken op de wereld. Mijn places-to-visit list vul ik steeds weer opnieuw aan. Hoog op de wish list staan nu: Bali, Australië en Boedapest.

Ook ben ik een echte chocolate addict. Mocht je me ooit in een goede bui willen hebben, dan werkt chocola altijd goed. Ik heb vooral een zwak voor gekke smaken en mooie verpakkingen. Maar ook voor ‘gewone’ witte chocola en chocola met pralinévulling mag je me absoluut wakker maken.

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Social media

Juridisch

Privacyverklaring
Cookiebeleid

Foto’s: Blinck Fotografie & Visagie

Copyright © 2019 – 2022
All rights reserved
LL Marketing | Branding & Strategy