fbpx

OVER MIJ

Mijn liefde voor sterke merken

Hi! Ik ben Lonne en heb een liefde voor sterke merken. Een liefde die ontstond tijdens mijn studie Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden, bij de colleges over consumentengedrag. Hier leerde ik waarom consumenten de (on)logische keuzes maken die ze maken.

Na mijn studie lag een carrière binnen marketing dan ook voor de hand. Op verschillende marketingafdelingen leerde ik de ins and outs van het bouwen van een sterk merk. Ik leerde wát een merk nu precies ‘sterk’ maakt, hoe je een geweldig merkverhaal maakt en vertelt en, natuurlijk, hoe je er meer klanten mee verovert.

Na bijna acht jaar loondienst werd de drang naar nieuwe uitdagingen met de dag groter. Ik besloot dat het tijd was voor een switch naar de lifestylebranche. In interieur, fashion en food kan ik namelijk pas echt al mijn enthousiasme en passie in kwijt! De vrijheid van het ondernemerschap lonkte ook en als stok achter de deur sprak ik met een vriendin af dat ik vóór mijn 30e een eigen bedrijf zou hebben. Dat is gelukt. In oktober 2019 schreef ik LL Marketing | Branding & Strategy in bij de KvK.

over-lonne-tony's-chocolonely
over-mij-lonne-poppy

Samen bouwen aan de groei van jouw merk

Doen waar je het gelukkigst van wordt. Dat is mijn doel. Voor mezelf, maar net zo goed voor jou. Ik vind het fantastisch om merken te bouwen en zien groeien, dus het zal geen verrassing zijn dat ik als (adviserend) merkstrateeg jóuw merk help groeien.

Met mijn gestructureerde en pragmatische aanpak pluis jij jouw merk van binnen en buiten uit, kom je tot de kern van jouw merk en klanten en zet je een helder en praktisch plan voor jouw merk neer. Bij het maken van keuzes of aanscherpen van jouw bouwstenen kijk en denk ik inhoudelijk kritisch, maar altijd met een positieve blik, met je mee. Ook deel ik mijn creatieve ideeën met je, zodat je nooit zonder inspiratie zit.

Kortom: samen tillen we jouw merk naar topniveau. We creëren een steengoed brand en een strategisch marketingplan, zodat jij meer klanten gaat veroveren. Want ook jij verdient het om te doen wat je het allerliefst doet!

over-mij-lonne-poppy

Wat vind ik sterke merken?

Om te beginnen: sterke merken durven keuzes te maken. Als je alles voor iedereen probeert te zijn, ben je uiteindelijk niks voor niemand. Een cliché, maar gewoon hartstikke waar. Merken die zich dus op een te gekke manier onderscheiden van andere merken hebben bij mij absoluut een streepje voor. Het is dé perfecte manier om de juiste klanten te raken, overtuigen en binden. Dit wil ik natuurlijk ook voor jou!

Daarnaast vind ik het supersterk als merken een maatschappelijke of duurzame missie hebben. Een opvallend statement is hierbij natuurlijk helemaal geoorloofd. Let’s shake things up!

Ook ga ik goed op merken die duidelijk waarde hechten aan kwaliteit. Niet alleen aan de kwaliteit van hun producten, maar ook aan de kwaliteit van hun content, beeldmateriaal en processen. Dit maakt voor mij echt het verschil tussen een oké-merk en een top brand. Niet voor niks wil ik ook met jou naar topniveau.

overmij-hobby

Mijn andere liefdes

Naast sterke merken heb ik nog een andere grote liefde: interieurstyling. Ik kan me uren verliezen in het bekijken van de mooiste interieurplaatjes op Instagram en Pinterest en in het maken van moodboards en plattegronden. Ik heb dan ook regelmatig wilde plannen om mijn appartement weer een volledige make-over te geven.

Ben ik niet aan het werk, dan ontdek ik graag andere plekken op de wereld. Mijn places-to-visit list vul ik steeds weer opnieuw aan. Hoog op de wish list staan nu: Bali, Australië en Boedapest.

Ook ben ik een echte chocolate addict. Mocht je me ooit in een goede bui willen hebben, dan werkt chocola altijd goed. Ik heb vooral een zwak voor gekke smaken en mooie verpakkingen. Maar ook voor ‘gewone’ witte chocola en chocola met pralinévulling mag je me absoluut wakker maken.

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Social media

Juridisch

Privacyverklaring
Cookiebeleid

Foto’s: Blinck Fotografie & Visagie

Copyright © 2019 – 2023
All rights reserved
LL Marketing | Branding & Strategy