fbpx

Rock solid

Tover jouw webshop in één maand om tot een steengoed merk en verover je klanten

Is jouw webshop méér dan slechts een hobby? Wil je dat op een dag heel Nederland, Europa of zelfs de wereld bekend raakt met jouw merk? Met de 1-op-1 online traject Rock Solid til jij jouw bedrijf van webshop-niveau naar merk-niveauJij gaat bouwen aan een steengoed merk, dat zich duidelijk onderscheidt van andere merken en dat klanten prikkelt en naar zich toe trekt. Na Rock Solid weet jij precies hoe en wat jouw merk zo hard als steen maakt en wat je wel én niet moet doen om hiermee de markt te veroveren.

bouw-een-sterk-merk-met-llmarketing

Meer bekendheid, meer klanten en meer omzet

Jouw shop is je lust en je leven. Je besteedt dan ook ieder vrij uur aan het verzamelen of maken van de meest prachtige producten, die jij vervolgens in je webshop opneemt. Aan de lopende band ontvang jij de meest enthousiaste reacties van vrienden, familie, vage bekenden en zelfs mensen die je helemaal niet kent. Van iedere nieuwe bestelling maakt jouw hart een klein sprongetje.

Hoe blij jij ook wordt van jouw huidige klanten, jij wilt niets liever dan dat nog meer mensen jouw shop en producten leren kennen! Je hoopt op meer klanten en daarmee meer omzet. Maar wat je ook doet of probeert, er komen maar geen nieuwe klanten bij en jouw groeispurt blijft uit. Teleurgesteld zie je jouw bestellingen stagneren of zelfs afnemen. Shit!

Nachtenlang lig je wakker en breek je je brein over hoe jij je verkoop kan boosten. Moet je vaker zichtbaar zijn op Instagram? Helpt het om meer te vertellen over jezelf; het gezicht achter het bedrijf? Zou een nieuwe huisstijl weer meer aandacht trekken? Je ideeënput is van overvol naar helemaal leeg gegaan. Intussen heb je geen flauw benul meer van wat écht werkt om meer klanten te trekken. Laat staan dat je weet waar je moet beginnen.

Het is duidelijk. In je eentje kom je er niet uit. Wat als ik zeg dat ik je kan helpen? Dat er een manier is om meer klanten te trekken en weer te groeien? Nieuwsgierig? 

YOU CAN’T SELL ANYTHING
IF YOU CAN’T TELL ANYTHING

Wat moet je doen?

Als je wilt weten wat je moet doen, is het belangrijk om te weten waar het misgaat. Dit begint namelijk al bij de basis. Jouw basis is niet sterk, eigen, specifiek en onderscheidend genoeg. Jouw doelgroep voelt zich net niet helemaal of zelfs helemaal niet aangesproken.

Bye, bye, bye, webshop! *NSync zei het al. Nee, ik bedoel niet dat je het bijltje erbij neer moet gooien! Ik bedoel juist dat je groter moet gaan denken: je moet een merk gaan bouwen.

Meer klanten trekken, en dus groeien met je webshop, gaat veel sneller en makkelijker met een steengoede basis. Bij een huis zijn het ook de muren die ervoor zorgen dat de boel niet instort en dat er meer bijgebouwd kan worden. Net als een huis heeft jouw merk de juiste bouwstenen nodig om stevig te staan en verder te groeien. Bouwstenen die gaan over wat jouw merk uniek en bijzonder maakt, voor wie jouw merk er precies is en waarom zij juist bij jouw merk moeten kopen!

Een steengoed merk met Rock Solid

Hé, laat dat nou precies de inhoud van dit traject zijn. Met Rock Solid zetten we namelijk samen een steengoed merk neer, met een compleet en kloppend totaalplaatje. We pluizen volledig uit wat jouw potentiële klanten precies willen en brengen in kaart hoe jouw merk en producten hierop aansluiten. Zo leer jij je doelgroep te overtuigen om bij jóuw merk te kopen. Ook kijken we naar hoe je jouw merk laat opvallen tussen andere merken en richten we alvast een blik op de toekomst: waar wil jij naartoe groeien en hoe kom je daar?

van-webshop-naar-merk-verover-klanten
til-je-merk-naar-topniveau-met-llmarketing

Wat levert Rock Solid jou op?

✅ Een steengoed merk waarmee jij met gemak je doelgroep verovert

✅ Duidelijkheid, consistentie en houvast. De bouwstenen van jouw merk zorgen voor een stevig en waterdicht geheel, waar jij in time of doubt altijd op kan terugvallen.

✅ Jouw next moves om meer nieuwe klanten te trekken en meer knaken op je bankrekening te krijgen, zijn je meer dan helder

✅ Een grijns van oor tot oor, want jij kan steeds vaker doen wat jij het allerleukst vindt!

Grenzeloze inspiratie voor je content en communicatie

✅ Een blik op de toekomst en geslepen focus zorgen ervoor dat jij precies weer wat je wel én niet moet doen om je merk tot een groot succes te maken

WAT ANDEREN VAN ROCK SOLID VONDEN

Lonne heeft mij goed op weg geholpen om duidelijk te krijgen wat en wie mijn merk is. Door mij de juiste vragen te stellen en mijn antwoorden zo te formuleren, kwam ik erachter dat ik het eigenlijk al wist, maar het lukte me niet dit eerder zelf te verwoorden.

De samenwerking was prettig en Lonne is geïnteresseerd in haar cliënten.

Marieke

The Clay Shaper

Door een supertoffe winactie ben ik in contact gekomen met Lonne. Aan de start van het traject was ik wat sceptisch of het echt iets zou gaan opleveren. Maar het traject is echt super waardevol!

Lonne stelt vragen waardoor je anders gaat kijken naar je bedrijf. Ze denkt en kijkt kritisch met je mee.

Door dit traject heb ik beter voor ogen waar ik met mijn bedrijf naartoe wil en hoe ik dit kan gaan bereiken.

Het is echt een aanrader om te gaan samenwerken met Lonne!

Charlotte

Personaliseerjedonut.nl

Het traject van Lonne was een echte eye opener voor mij. Ik wist dat ik alle antwoorden had, maar ik wist niet welke vragen ik mezelf moest stellen voor een duidelijke merkfocus voor Wools by Nicky.

Met dit traject heb ik duidelijk waar ik naartoe wil en vooral hoe ik daar wil komen en dat is een hele fijne focus. Ik weet wie m’n doelgroep is, waar ze behoefte aan hebben en hoe ik daarop in kan spelen.

Lonne heeft ook een hele fijne persoonlijkheid. Je kan alles aan haar vragen en ze legt het je duidelijk en rustig uit.

Kortom, een echte aanrader als je op zoek bent naar de identiteit en focus van je merk!

Nicky

Wools by Nicky

Wat krijg je concreet bij rock solid?

  • Interactieve 1-op-1 online cursus van 1 maand
  • Toegang tot de online academy met video’s vol uitleg over alle bouwstenen, waarom deze zo belangrijk zijn en hoe je precies tot sterkste bouwstenen komt voor jouw merk
  • 2 werkboeken over jouw bouwstenen
  • 3 1-op-1 sessies via videocall (1x 30 min en 2x 1 uur)
  • Inhoudelijke feedback op en adviezen over jouw bouwstenen
  • Veel inspiratie en praktische ideeën over hoe je jouw bouwstenen in jouw communicatie kan verwerken
  • EXTRA Rock Solid Brandbook template

€549,- excl. btw

Hi, ik ben Lonne

… en ik hou van merken. Merken met een steengoed verhaal. Merken die niet achter de meute aanlopen, maar durven op te vallen. Doordat ze bijvoorbeeld een ander standpunt durven aan te nemen of een compleet nieuw product op de markt durven te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat juist dát hun sleutel tot hun succes is. Het zijn hun intenties en lef die ervoor zorgen dat anderen zich geïnspireerd en verbonden voelen en aangezet worden tot actie. Dat zou elk merk toch moeten willen?

Als merkstrateeg wil ik jou dan ook helpen om dit met jóuw merk te bereiken. Om een steengoed merkverhaal op de markt te brengen en om klanten te veroveren. Ik zie vaak dat ondernemers hiermee stoeien. Want hoe zet je nu een écht sterk merk neer, waar je nog jaren mee kan groeien? Dat doe je niet zomaar. Maar het kán wel. Een veel gehoorde reactie van mijn klanten is dan ook dat er veel meer bij komt kijken dan ze van tevoren dachten. Dat klopt. Maar no stress, want ik help je met alle liefde op weg naar jouw droommerk!

Tegelijkertijd wil ik dat jij kan doen waar je het allergelukkigst van wordt: de mooiste producten verzamelen, of zelf maken natuurlijk, en hier anderen blij mee maken. Dáár word ik dan weer hartstikke blij van!

rock-that-brand-traject-naar-topniveau

Ja, ik doe mee!

Wil jij jouw webshop omtoveren tot een steengoed merk? Wil jij jouw klanten veroveren, meer omzet maken en dus doen wat jij het allerleukste vindt?

YES! Neem dan snel hieronder contact met me op.

Talk to you soon!

Social Media

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Social media

Juridisch

Privacyverklaring
Cookiebeleid

Foto’s: Blinck Fotografie & Visagie

Copyright © 2019 – 2023
All rights reserved
LL Marketing | Branding & Strategy