fbpx

GRATIS MERKADVIES

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Groot en bekend worden met jouw lifestyle brand. Dát is wat je wilt. Wil jij weten wat nodig is om te groeien met jouw merk? Waar jouw eerste stap naar groei ligt?

Iedere maand voorzie ik een selecte groep ondernemers die willen groeien met hun lifestyle brand van strategisch merkadvies.

Vraag een gratis (video)call met me aan.

In dit vrijblijvende gesprek zoomen we in op jouw groeiambitie en geef ik strategisch advies voor jóuw merkGeen algemene en veel te brede wijsheden dus, maar passend advies speciaal voor jou. Daarbij geef ik je 100% garantie op concrete tips en ontzettend veel inspiratie.

Na dit gesprek weet jij hoe jij de naamsbekendheid voor jouw merk vergroot, hoe je meer klanten bereikt en meer producten verkoopt.

Gratis merkadvies

✔️ Telefonische call van 30-45 minuten
✔️ 100% garantie op tips en inspiratie
✔️ 
Hierna weet jij hoe jij jouw lifestylemerk laat groeien

✔️ Gratis en vrijblijvend

Wat zeggen klanten over mijn gratis adviesgesprek?

Mijn gesprek met Lonne was heel fijn en gezellig. Doordat Lonne met me meedacht en tips gaf over nieuwe content, heb ik gelijk veel nieuwe ideeën en inspiratie om verder te kunnen.

Echt een aanrader om een stap vooruit te gaan!

In de toekomst wil ik zeker een afspraak maken voor een uitgebreidere begeleiding.

Monique

MEAU Vintage Jewellery (voorheen: Moonlight Shadow)

Wat was het een fijn gesprek met Lonne! Lekker open en luchtig, duidelijk en direct. Goede sparsessie!

Lonne heeft me als tip gegeven om m’n communicatie in het Nederlands in plaats van Engels te gaan doen, omdat dit beter aansluit bij mijn doelgroep. Dit was iets waar ik al een tijdje over na aan het denken was. Een paar maanden later heb ik de stap, dankzij Lonne, gemaakt om volledig te gaan communiceren in het Nederlands.

Zelf heb ik Lonne al meerdere malen aangekaart bij andere ondernemers en zij hebben ook al contact met haar gehad. Superleuk!

Carlijn

Studio Carlijn

In een fijn gesprek hebben we besproken wat voor hulp Lonne me zou kunnen bieden. Ik vond het heel fijn dat ze zo goed meedacht en mij op deze manier passende opties kon aanbieden.

 Ik zou het zeker iedereen aanraden om eens een gratis sessie bij haar aan te vragen! Het heeft me nu al tot nieuwe inzichten gebracht.

Louise

Xilou

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Lonne over mijn eigen merk. Ik zou zeker aanraden om een gratis sessie bij haar aan te vragen.

We hebben het gehad hoe ik mijn merk meer onder de aandacht kan brengen. Gisteren is daarom mijn eerste nieuwsbrief verzonden, waar ik al hele leuke reacties op heb gekregen!

Dankjewel, Lonne

Amy

AIYMES

Contactgegevens

LL Marketing | Branding & Strategy
Lonne Landsmeer
Steenschuur 18B
2311 ET Leiden
lonne@ll-marketing.nl
KvK: 76030717
BTW: NL003040877B51

Social media

Juridisch

Privacyverklaring
Cookiebeleid

Foto’s: Blinck Fotografie & Visagie

Copyright © 2019 – 2023
All rights reserved
LL Marketing | Branding & Strategy